Flere fødevarer, end man umiddelbart tror, kan med fordel fyldes på dåse. Det oplever man hos Aeropak, som er landets førende aerosolproducent. Her anbefaler man ofte de ”runde skuldre” til fødevarer og kosmetik, da det giver en både elegant, individuel og miljøvenlig løsning.

Nogle produkter er ”født til” at være på dåse – andre er ikke. Aeropak’s mangeårige erfaring viser, at der er en del produkter på markedet, hvor et skifte til en dåseløsning kunne give ekstra værdi. Fødevarer, som sælges i aerosoldåser, er let anvendelige, hygiejnisk opbevarede og langtidsholdbare. Det gælder eksempelvis for grillmarinader, fedtstof og topping til kager.

Dialog om muligheder
”Når vi tager dialogen med nye kunder, kommer vi altid omkring dåserne med de ”runde skuldre”, da de har et specielt og eksklusivt look. Samtidig rådgiver vi også om muligheden for at vælge en fødevaregodkendt lak, som sikrer en barriere mellem materialet og selve fødevareproduktet,” fortæller Anne-Mette Nielsen, som også er ansvarlig for at indkøbe dåserne i Tyskland hos Aeropak’s leverandør Nussbaum, som er en af Europas førende producenter.

Miljøvenlig løsning
Dåserne med de runde skuldre fra Nussbaum er produceret i aluminium, som er en yderst forbruger- og miljøvenlig indpakning. Den lave vægt på den enkelte dåse gør dem også mere miljøvenlige at transportere. Samtidig fås en ubrydelig og letanvendelig dåse.

Litografisk tryk
Det er også muligt at understøtte det eksklusive udtryk med et litografisk tryk på dåserne, som alternativ til en selvklæbende/pålimet etikette. Tilbuddet om litografisk tryk gælder ved bestilling af minimum 25.000 – 50.000 dåser – alt efter dåsens diameter og højde.