Aeropak A/S præsenterer Anders Stig Nielsen som ny administrerende direktør

Vi er glade for at meddele, at Aeropak A/S har udpeget Anders Stig Nielsen som ny administrerende direktør. Anders kommer fra en stilling som international salgsdirektør hos Vilofoss, hvor han har haft ansvaret for produkter og salg – nationalt såvel som internationalt.

Anders bringer således en solid ekspertise inden for salg, strategisk planlægning, markedsføring og personaleledelse til bordet. Hans tiltrædelse markerer en spændende tid for Aeropak, hvor han vil spille en nøglerolle i at realisere vores ambitiøse strategi for udvikling og vækst i de kommende år.

Anders overtager stafetten fra den midlertidige CEO og ejer, Stig Ersgard, der fremover vil fungere som bestyrelsesformand. Ledelsesteamet i Aeropak vil fremover bestå af Anders Stig Nielsen, regnskabschef Rikke Reinsch og fabrikschef Steffen Johansen.

Vi byder Anders varmt velkommen og ser frem til at fortsætte arbejdet med at styrke Aeropaks position som en førende aktør i branchen. I fællesskab kan vi opnå nye højder og realisere vores mål.